HAR DU GLÖMT DINA KONTOUPPGIFTER?

Funktionsverket - ett företag från Fotö
Funktionsverket AB

Telefon: 031- 75 77 950
E-post: info@funktionsverket.se

Vi är ett familjeägt företag som utvecklar och distribuerar smarta lösningar med syfte att förenkla användandet av ny teknik. Våra produkter används dagligen av personer både med och utan funktionsnedsättning.

FUNKTIONSVERKET AB

Vi gör den nya tekniken mer tillgänglig!

På Bohusläns sydligaste spets har Funktionsverket sin hemvist. Från Fotös tidlösa klippor är det lätt att låta sig imponeras av naturens kraftfulla skådespel och havets nyckfullhet är inte helt olik teknologins vilda framfart. Vi förstår vikten av att det krävs rätt anpassningar för att göra den nya tekniken tillgänglig för alla människor, oavsett behov.

10 års arbete, men det är först nu det börjar...

Resan mot vad som i dag är Funktionsverket inleddes redan för 10 år sedan, då vi gick från att tidigare ha arbetat inom pedagogik, integrationsprojekt och IT till att börja arbeta med hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Under årens lopp fick vi uppleva ett ständigt växande behov av anpassningar både inom skolan och hemmet, där ny teknik visserligen kan erbjuda ovärderlig hjälp, men samtidigt också skapa nya hinder. I vår ambition att försöka tackla dessa utmaningar föddes idéer och tankar om hur vi skulle kunna skapa ännu bättre lösningar.

I slutet av 2015 beslutade vi oss därför för att starta upp Funktionsverket AB med ambitionen att i samarbete med världens mest framstående utvecklare inom kommunikation, kognition, monteringslösningar och mobila enheter hitta nya sätt för att underlätta användandet av ny teknik. Både för personer med och utan funktionsnedsättning.

TOP