HAR DU GLÖMT DINA KONTOUPPGIFTER?

OM OSS

Vi erbjuder hjälpmedel inom kognition, kommunikation, styrsätt och monteringar.

Våra kunder är skolor, dagliga verksamheter, hjälpmedelscentraler, annan offentlig verksamhet, företag och privatpersoner.

Avtal med kommuner och regioner över hela Sverige

Funktionsverket har avtal med kommuner och regioner över hela Sverige. Några exempel är Stockholm, Västra Götaland, Skåne, 7-Klövern och Västernorrland. Undrar du vilka av våra hjälpmedel som kan förskrivas på din ort? Kontakta oss!

Vårt hållbarhetsarbete

Funktionsverket arbetar utifrån ett miljöledningssystem som följer ISO 14001. Det innebär att vi gör en mängd olika saker för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Exempelvis används 100% miljömärkt el i alla delar av verksamheten. Vi är också anslutna till El-kretsen, Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) samt Naturvårdsverkets EE- & Batteriregister.

Ladda ner Funktionsverkets miljöcertifikat

Vi donerar till välgörenhet

Svenska Livräddningssällskapet

Svenska Livräddningssällskapet är en ideell organisation som arbetar för att förhindra att människor drunknar eller på annat sätt skadas eller förolyckas i vatten. De har särskilt fokus på barns säkerhet. Vi stödjer deras arbete med att lära barn simma, att använda flytväst och livboj, första hjälpen, m.m.

 

David Sheldrick Wildlife Trust

The David Sheldrick Wildlife Trust räddar elefanter och noshörningar som blivit föräldralösa till följd av exempelvis tjuvjakt. De har funnits i över 40 år och deras arbete anses vara ett av de mest lyckade bevarandeprojekten i världen.  Vi stödjer deras arbete!

För mer info se: https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

TOP