HAR DU GLÖMT DINA KONTOUPPGIFTER?

OM OSS

Vi erbjuder hjälpmedel inom kognition, kommunikation, styrsätt och monteringar.

Våra kunder är skolor, dagliga verksamheter, hjälpmedelscentraler, annan offentlig verksamhet, företag och privatpersoner.

Leverantör från Ystad till Haparanda

Ett urval av våra kunder

Våra produkter skickas varje dag till kunder utspridda över hela Norden. Oavsett om du beställer till en kommunal/regional verksamhet, skola, företag, stiftelse, ekonomisk förening eller som privatperson är du alltid välkommen att handla från oss. I vår webbshop kan du beställa enkelt och snabbt utan att behöva ett konto. Du kan självklart även beställa via e-post, Hjälpmedelstjänsten eller telefon. Vi kan leverera till alla Sveriges kommuner.

Avtalsleverantör till Sveriges kommuner och regioner

Vi är stolta över att fått förtroendet att vara avtalsleverantör i alla de regioner och delar av Sverige som upphandlar hjälpmedel inom kognition eller kommunikation. Vi levererar hjälpmedel till alla Sveriges regioner: Stockholm, Västra Götaland, Skåne, Uppsala, Östergötland, Sörmland, Västmanland, Värmland, Jönköping, Örebro, Halland, Blekinge, Dalarna, Kronoberg, Gävleborg, Gotland, Västernorrland, Jämtland Härjedalen, Västerbotten och Norrbotten.

Undrar du vilka av våra hjälpmedel som kan förskrivas på din ort? Kontakta oss!

Hjälpmedel till skola, förskola och anpassad skola

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hjälpmedel inom skolans värld. Oavsett om du söker lugn i klassrummet eller individanpassade lösningar för den anpassade skolan har vi hjälpmedel som kan underlätta vardagen för lärare och elever.

Systematiskt miljöarbete

Funktionsverket arbetar utifrån ett miljöledningssystem som följer ISO 14001. Det innebär att vi gör en mängd olika saker för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi är också anslutna till El-kretsen, Näringslivets Producentansvar (tidigare FTI) och Naturvårdsverket.

Funktionsverkets anslutningsbevis

TOP