HAR DU GLÖMT DINA KONTOUPPGIFTER?

Funktionsverket - ett företag från Fotö
Funktionsverket AB

Telefon: 031- 75 77 950
E-post: info@funktionsverket.se

Vi är ett familjeägt företag som utvecklar och distribuerar smarta lösningar med syfte att förenkla användandet av ny teknik. Våra produkter används dagligen av personer både med och utan funktionsnedsättning.

FUNKTIONSVERKET AB

Vi erbjuder hjälpmedel inom kognition, kommunikation, styrsätt och monteringar.

Våra kunder är skolor, dagliga verksamheter, hjälpmedelscentraler, annan offentlig verksamhet, företag och privatpersoner.

Funktionsverket är ett familjeägt bolag, där ägarna arbetar i den dagliga verksamheten. Vi tror på enkla och snabba beslutsvägar som gör att vi kan vara flexibla och tillmötesgående. På så sätt kan vi ge dig personlig service så att du kan göra smarta, upplysta val.

Avtal med kommuner och landsting över hela Sverige

Funktionsverket har avtal med kommuner och landsting över hela Sverige. Några exempel är Stockholm, Västra Götaland, Skåne, 7-Klövern och Västernorrland. Undrar du vilka av våra hjälpmedel som kan förskrivas på din ort? Kontakta oss!

Vårt hållbarhetsarbete

Funktionsverket arbetar utifrån ett miljöledningssystem. Det innebär att vi gör en mängd olika saker för att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Exempelvis används 100% miljömärkt el i alla delar av verksamheten. Vi är också anslutna till El-kretsen, Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) samt Naturvårdsverkets EE- & Batteriregister.

Ladda ner Funktionsverkets miljöcertifikat

TOP